Αναγνώστες

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Έκλεισε νύχτα η ΒουλήΠαραγράφονται οι υποθέσεις των σκανδάλων.....(κλικ στην ''Ε'')



αΠΌΣΠΑΣΜΑ:'' Σύμφωνα με στελέχη της αντιπολίτευσης, με την κίνηση αυτή, η κυβέρνηση παραγράφει οριστικά όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις, μέχρι τον Σεπετέμβριο του 2007, που αφορούν εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα. Χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τη σπουδή της κυβέρνησης να κλείσει νύχτα τη Βουλή, αιφνιδιαστικά και δεν αποκλείουν και κανένα άλλο σενάριο. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι εκτός του "κουκουλώματος" των υποθέσεων που εκκρεμούν, η κίνηση Καραμανλή κρύβει ενδεχομένως και μία "απεγνωσμένη προσπάθεια να προλάβει και να αφήσει "εκτός Βουλής" και νέους φακέλους σκανδάλων. Κύκλοι της Ιπποκράτους υπαινίσσονται ότι το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη προαναναγγείλει τη βούλησή του να έρθουν στη Βουλή οι υποθέσεις των ομολόων και της Γερμανός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κυβερνητικό στρατόπεδο, μια τέτοια σκέψη, για λήξη των εργασιών της ολομέλειας, είχε εκφράσει ο Κώστας Καραμανλής προ ολίγων εβδομάδων, σε στενό συνεργάτη του.
Η εκτίμηση που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης είναι ότι είχε πάρει χαρακτήρα επείγοντος πλέον η "κατάπαυση" της σκανδαλολογίας, ενόψει και των ευρεκλογών.
Σημειώνεται, πάντως, ότι ο πρόεδρος της Βουλής είχε ανακοινώσει, την Πέμπτη το πρόγραμμα της ολομέλειας για την επόμενη εβδομάδα (μπορείτε να το δείτε, επιλέγοντας το σχετικό σύνδεσμο ή το σχετικό αρχείο, σε μορφή pdf, στη δεξιά στήλη).
Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούν, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση, ότι πρόκειται για κίνηση καλά μελετημένη, αποφασισμένη από καιρό και όχι για απόφαση της στιγμής.
Επίσης, συνδέουν την κίνηση με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, την οποία έχει ορίσει ο Κώστας Καραμανλής για αύριο, στις 11 το πρωί. Αύριο, επίσης συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αύριο, στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει εκτάκτως και η γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. ''
-----------------------------------------------------------------------------------------
κατα τά αλλα καποιοι διυλιζουν τον κωνωπα ψαχνοντας τα δηθεν....'' σκανδαλα'' των οικολόγων
οπως παλιοτερα τα δηθεν... ''σκανδαλα ''του ....Τσιπρα και του ..Συριζα ..
Καταλάβαμε κυριοι
καταλάβαμε !

1 σχόλιο:

Ερημίτης είπε...

ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ
(σερενάτα)


Με του Μαγιού τις μυρωδιές
στου Αχόρταγου τη Χάρη
κλείσαν τα Λουλουδάδικα
το πήρατε χαμπάρι;

Καλύτερα με σφράγισμα
παρά με τα σανίδια
να μην υπάρχει κίνδυνος
να ξεγλιστρούν τα φίδια

Τα ία είναι δίφορα
ιοί που λουλουδιάζουν
γρίπη των χοίρων κουβαλούν
με βιά σε βία αλλάζουν

Ορθώς λοιπόν τα κλείσανε
ήτο μια πράξη ευθύνης
νύκτωρ κι ας κατελήφθημεν
όλοι μας εξαπίνης

Παροντισμος ,μνήμη ,παρελθόν

 Παροντισμος και παρελθόν : Ο Τραβερσο για τις νέες υποκειμενικές γραφές της ιστορίας  Ένζο Τραβέρσο Ιδιότυπα παρελθόντα Το «εγώ» στη γραφή ...