Αναγνώστες

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τι λεει μωρέ ο Πάγκαλος;

απο την Κυριακατικη ''Ε ''

«Να απελάσουμε λαθρομετανάστες»

''Το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς με την υποστήριξη των πολιτικών νεολαιών του ΚΚΕ και του ΣΥΝ.
Αυτοί οι τραμπούκοι που έριξαν τα αβγά στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ήταν στελέχη της νεολαίας του ΚΚΕ και του Συνασπισμού που προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη ότι οι καθαρίστριες πρέπει να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Κατά ποίον τρόπο είναι συμπεριφορά φιλική προς τους μετανάστες να τουςαφαιρέσεις ένα αντικείμενο δουλειάς;( Δηλαδή ;εγκρινετε τις Εργολαβιες και στην Εργασια κ Παγκαλε;)
Δεν υπάρχει, λοιπόν, πανεπιστημιακό άσυλο. Η επικράτηση ομάδων που απαγορεύουν τη διατύπωση αντιθέτων ιδεών είναι φασισμός, είναι κόκκινος φασισμός, είναι ολοκληρωτισμός. Στην Ελλάδα υπάρχουν θύλακοι όπου το πολίτευμα δεν λειτουργεί. Κι αυτό γίνεται με την υποστήριξη δύο κοινοβουλευτικών κομμάτων, του ΣΥΝ και του ΚΚΕ. Είναι απαράδεκτο και θα οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνες εξελίξεις. Αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει το νόμο, τότε θα εφαρμόσουν το νόμο αυτοδικώντας οι πολίτες. ...''
(σημειωση .
1).Το αυγό ηταν ενα
2)σιγά τον ..τραμπουκισμό
και μαλιστα ..τρομοκρατες ..
3) αντε καλά ο Συν ..και το ΚΚΕ ;
4) δηλαδη ο Παγκαλος θελει τις εργολαβίες και την διατηρηση της δουλειας;
5) μωρε αντε...
6) Τελικά παμε απο το Κακό (Ν. Δ ) στο χειροτερο;
7) αντε μετά απο τετοιο βρισιδι να συνεργαστει με το Πασοκ οποιοδηποτε κομμα ..(και μαλιστα ο Συν )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...