Αναγνώστες

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Για δες που στην Αμερικη τοχουν κάνει... .Επάγγελμα


απόσπασμα
''Πάνω από 452.000 blogger στις ΗΠΑ, ζουν αποκλειστικά από αυτή τους την ενασχόληση ενώ αρκετές χιλιάδες άλλοι κερδίζουν ένα αξιοπρεπές συμπλήρωμα του εισοδήματός τους από άλλες δουλειές. .....Ενας blogger του οποίου το ιστολόγιο επισκέπτονται 100.000 μοναδικοί επισκέπτες (unique visitors) ανά μήνα μπορεί να φτάσει να κερδίζει πάνω από 75.000 δολάρια το χρόνο κι αυτό μεταφράζεται σε 75 με 200 δολάρια ανά δημοσίευμα (post). .''
Πω πω !γρηγορα ..γρηγορα ..Καντε κλικ,κλικ κλικ κλικ ....

4 σχόλια:

cirut είπε...

Ξέρουν αυτοί οι 452.000 ότι εδώ το κάνετε free για πλάκα; Πλάκα θα είχε! Εδώ οι περισσότεροι bloggers θάθελαν να γίνουν δημοσιογράφοι και οι δημοσιογράφοι θάθελαν να γίνουν φημισμένοι bloggers.

Τα PCια έδωσαν τη δυνατότητα σε πολλούς χομπίστες να γίνουν επαγγελματίες κι αυτό είναι μια χίμμαιρα για αρκετούς νεολαίους. Νοσφ κλικ, κλικ περνάει η ζωή!!

Νοσφεράτος είπε...

καλωστονα και χρονια πολλα..

ε ναι ..περναει που να παει ..ομως μη ξεχνας πως εμεις ειμαστε Απεθαντοι και κουβεντιαζουμε για να περναει η ωρα μεταξύ ζωής και Αθανασιας(οπως σεκεινο το παραξενο διηγημα του Ντοστογιεφσκι..)

cirut είπε...

Είναι η Αθανασία άλλο ένα δευτερόλεπτο της αιωνιότητας;

cirut είπε...

χρονια πολλα, Νοσφ,

εγώ διακρίνω διαφορά στην "Αθανασία", που είναι "πεπερασμένη" ανθρώπινη και ιστορική έννοια και την "Αιωνιότητα", που είναι "άχρονη".

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...