Αναγνώστες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

περι συνεργασιων( των Ο-Π) ..Απο μια παλιοτερη συζητηση

Σεπτεμβρίου 17, 2008 στο 11:44 πμ
Αποσπερίτης

... Συμφωνώ μαζί σου για το Κεντροαρσιτερο σχημα ..Μαλιστα το λεω εδώκαι αρκετο καιρό. Το ιδανικό θα ηταν ενα σχημα Πασόκ -Συριζα-Οπ…..


Οι Ο-π εχουν το πλεονεκτημα ..στηνν κουρσα των συζητησεων για τις συνεργασιας που να εισαι βεβαιος θα αρχισει να γινεται Εντονοτατηοι πρωτοι μιλησαν για συνεργασιες Αποκλειοντας βεβαια την Δεξια …και τους Νεοφιλελευθερους .

- Οι συνεργασιες ειναι εξαιρετικά δυσκολη υποθεση. Ακριβώς γιατι η ατμοσφαιρα ειναι φορτωμένη.. Ας υποθεσουμε οτι ξεκινα ενας διαλογος συνεργασιας τωρα με το Πασόκ ..Το πασοκ θα αρχισει τα γνωστα του ..Παιδια θα σας δώσουμε υπουργεια θα σας κανουμε ανθρωπους ”

θα σας αλλαξουμε και τα ντυσιματα για να ειστε πιο σικάτοι κλπ ..

Αμεσως αυτό θα ριξει νερό στα παθη και θα αρχισουν οι του Συριζα -τουλαχιστον εκεινοι που δεν θελουν με τιποτε συνεργασες ..Ειδατ .Πανε και πουλιουνται στους Πασοκους κλπ ..

Και προσεξε ..Δεν θα το πουνε μονο στους Οικολογους (ετσι κιαλλιως το λενε απο τωρα και απο πριν δεν μπορεις να φανταστεις π.χ το τι ακουγε η Οικολογια Αλληλεγγυη )
αλλά θα το πουνε Κυριως εναντιον αυτών μεσα στο Συνασπισμό που


Θελουν τις συνεργασιες ..Ετσι μπορει να γινει μια καραμπολα που θα εχει αντιθετο αποτελεσμα απο το επιδιωκομενο …
Το πρωτο που πρεπει να γινειμεταξύ Αριστεράς - Κεντροαριστεράς -και Οικολογων

Πρ . ειναι η αποφορτισητης συζητησης απο αυτά τα παθιασμένα ”Εισαι πουλημενος ” πας να μας πουλήσεις κλπ

Αυτό ειναι το δυσκολο ..Και αυτή ειναι ομως και η προσπαθεια μας ..

Και απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε .Ελπίζοντας

Παντως συμφωνώ . \
Αιχμή του δορατος πρεπει να ειναι .σε οποιαδήποτε συνεργασια .: Να φυγει επιτελους αυτή η Κυβερνηση της Ν Δ που οπισθοδρομησε απιστευτα τον τόπο

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...