Αναγνώστες

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Απο την Σημερινη (13-10-2008) ''Ε'' (ΚΛΙΚ)

ας βαλω κατ' αρχας μια ωραια Φωτο μπας και αισιοδοξήσουμε:



Εμπλοκή Μητσοτάκη σε παράνομες

\επιδοτήσεις




Νέα βουτιά Ν.Δ.
Μαύρα μαντάτα για τη Ν.Δ. φέρνει άλλη μία δημοσκόπηση, επιβεβαιώνοντας όσα και οι προηγούμενες: ότι το ΠΑΣΟΚ περνάει στην πρώτη θέση, η Ν.Δ. κάνει «βουτιά» στο λεκανοπέδιο της Αττικής και χάνει σχεδόν σε όλες τις περιοχές. Επιπλέον, η πλειονότητα των ψηφοφόρων δεν θέλει να κερδίσει ξανά τις εκλογές.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή (της εταιρείας Marc, για το «Εθνος»):* Η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι σήμερα στο 1,5%, ενώ τον περασμένο Ιούλιο ήταν 3,2% υπέρ της Ν.Δ. Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,3% (24,9% τον Ιούλιο), η Ν.Δ. 29,8% (28,1%), ο ΣΥΡΙΖΑ 12,7% (15%), το ΚΚΕ 8% (7,3%) και το ΛΑΟΣ 4,7% (4,6%).* Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει «κεφάλι» στην Αττική, στα αστικά κέντρα και στις αγροτικές περιοχές, και η Ν.Δ. διατηρεί μόνο την πρωτιά της στο υπόλοιπο της Ελλάδας.* Ο Κ. Καραμανλής προηγείται με 44,3% του Γ. Παπανδρέου (30,9%) στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.* Εχει μειωθεί πολύ η διαφορά στην παράσταση νίκης: Ν.Δ. 43,5% και ΠΑΣΟΚ 41,9%. Οταν, όμως, τίθεται το ερώτημα «Ποιο κόμμα θέλετε να έρθει πρώτο;», το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 43,75% και η Ν.Δ. μόλις 33,9%.* Το 52,4% θέλει από τις επόμενες εκλογές να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση και το 44,9% κυβέρνηση συνεργασίας. Στη δεύτερη περίπτωση, το 51,7% προτιμά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και το 33,9% Ν.Δ.-ΛΑΟΣ. Η πλειονότητα θέλει τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απορρίπτει εκείνη μεταξύ Ν.Δ.-ΛΑΟΣ.«Οχι» για ΣκόπιαΑρνητική εμφανίζεται η πλειονότητα της κοινής γνώμης στο ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή η πρόταση Νίμιτς για το όνομα των Σκοπίων («Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»). Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue (για την «Καθημερινή»), «όχι» λέει το 53% και «ναι» το 43%. Σε άλλη δημοσκόπηση (της Alco, για το «Πρώτο Θέμα»), «όχι» στην προτεινόμενη ονομασία λέει το 68,2% και «ναι» το 24,3%.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/10/2008


2 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

πάλι λείπουν οι οικολόγοι πράσινοι

Νοσφεράτος είπε...

πταγματι ..ομως μη στεναχωριεσαι .. Δεν προκειται να λειψουν για πολύ...

Για την Ερωτική Απόλαυση

  Για την Ερωτική  Απόλαυση.. Υπάρχει  κάτι  στον έρωτα και στην απόλαυση που περιέχει  που   τον κάνει  να διαφέρει   ουσιαστικά  απο  τις ...