το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

καπως οπως μηχανικά καποτε βαζανε σε εναν τροχό τις προσευχες και αυτος γυριζε και ειταν ΣΑΝ να προσευχεσαι ενω συνεχιζες να κανεις ολες τις αλλες δουλειες σου και να αμαρτανεις ..ετσι και τωρα καπως βαζουμε τα Μπλογκς μας και τα Ιμεηλ και τα Φασεμπουκια να παριστανουν οτι Ζουμε και μαλιστα περιπου Αχρονοι σε μια αιωνιοτητα ενώ εμειςμαραινομαστε και πεθαινουμε απο κατω.. σχολιο μου στοThrough the Loophole  απο


161. Εικονικότητα

Αν ο θάνατος ήταν ευγενικός ή έστω σκάμπαζε λιγάκι από τεχνολογία, θα σου άφηνε ένα περιθώριο να συμμαζέψεις όλες σου τις προσομειώσεις πριν πεθάνεις. Αλλά δεν είναι, και έτσι  σκέφτεσαι το spam που θα συνεχίσει να μπουκώνει τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, τις αναπάντητες που θα ρχονται στο κινητό σου, και τις αιτήσεις φιλίας που θα συσσωρεύονται στο λογαριασμό του facebook, και νιώθεις βαθιά ντροπή που δεν θα μπορέσεις να πεθάνεις όλος μαζί, μία φορά, χωρίς να σε κοροϊδεύουν από τον κόσμο των ζωντανών τα πολυάσχολα αντίγραφά σου.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ξερεις υπάρχει και αυτο που λεει καπου ο Ζιζεκ ..το λεω απο μνημης .. καπως οπως μηχανικά καποτε βαζανε σε εναν τροχό τις προσευχες και αυτος γυριζε και ειταν ΣΑΝ να προσευχεσαι ενω συνεχιζες να κανεις ολες τις αλλες δουλειες σου και να αμαρτανεις ..ετσι και τωρα καπως βαζουμε τα Μπλογκς μας και τα Ιμεηλ και τα Φασεμπουκια να παριστανουν οτι Ζουμε και μαλιστα περιπου Αχρονοι σε μια αιωνιοτητα ενώ εμειςμαραινομαστε και πεθαινουμε απο κατω..

Καπως οπως ο Ντοριαν Γκρευ ειχε αναθεσει την ασχημια του στο Πορταιτο του ενώ ο ιδιος κρατουσε την ψευδαισθηση αιωνιοτητας ..(δεν τολεγε ετσι ακριβώς ο Ζιζεκ αλά τεσπα)

Φυσικά εμεις ειμαστε που πεθαινουμε και ανευ αντιπροσωπου αντιπροσωπου

αλλά η φευγαλέα εικονα μας ,οι αντιπροσωποι μας θα συνεχίζουν να στελνουν την ανταυγεια τους στο Κυβερνοδιαστημα


οπως τα αστρα πουχουνε γινει απο καιρο Σουπερ Νοβα και υστερα σβησμένοι μικροι νάνοι ενώ εμεις συνεχιζουμε να τα βλεπουμε με ολη την Λαμπερη τους οψη ως φαντασματα στο πουθενά ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου