Αναγνώστες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Βαρυσήμαντος Εξέλιξις : Μετά τους αρχικους της Δισταγμους η Αγαπημένη μας Coerdia στηριζει και αυτή τον Θειον Ισιδωραν και το ΙΘΙ


(Αφου βεβαιως της εξηγησα οτι ο Θειος και Προεδρος ειναι 77 ΕΤΏΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ )


coerdia είπε...
Α,δεν το ήξερα. Συμφωνώ και επαυξάνω τότε.Αυτή η γενιά (του '30)είναι το στήριγμά μου. Αλλά το λέω γιατί μετά δεν ξέρω τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι, ούτε να δραπετεύσουμε στην τρέλλα μας, ούτε να γίνουν όλα σκόνη και μπούλμπερη, ούτε να φαγωθούμε μεταξύ μας. Ελπίζω να έχουμε την ευχή τους σ'αυτό. Κατά τα άλλα "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" που λέει και ο συνομήλικος του θείου Λυκιαρδόπουλος
.
14 Δεκέμβριος 2008 1:59 μμ


Μετά απο αυτή την εξελιξιν
Ολοι Ολοψυχως στηριζωμεν τον Προεδρον μας και το Ι.Θ.Ι ως το μοναδικόν Ιδρυμα που Παραμένει ορθιον σε αυτόν τον Καθημαγμένον Τόπον

Θειε(και θεια)

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ(ολωνών μας )

Στη Δημοκρατια δεν Υπαρχουν αδιεξοδα

ΖΗΤΩ ΤΟ Ι.Θ.Ι

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νόσφυ!Ακολουθώντας το παράδειγμα της απαράμιλλης θείας, στηρίζω το Ι.Θ.Ι ανεπιφύλακτα μεν,αλλά στο βαθμό που το στηρίζει και ο Γιάννης, ο οποίος και με σύστησε και άρα μπορεί να άρει τα διαπιστευτήρια. Ζήτω το Ι.Θ.Ι.,ζήτω το Κοινό των Ποντίων (Π&Α) και ζήτω η απόδραση στην πραγματικότητα!Κανένα αδιέξοδο.

Νοσφεράτος είπε...

Ορεα ..Τωρα ολοι Μαζί ενωμένοι και συπειρωμενοι γυρω απο τον Ελ Σιντ και το ΙΘΙ εμπρος να ριξουμε κατω τους ανεμομυλους και να Βαλουμε μια καινουρια Τζαμαρια στην Θεση της Σπασμένης του Ιδρύματος μας ..

Ανώνυμος είπε...

Α,σπασμένη είναι η τζαμαρία;εγώ νόμιζα ότι επίτηδες ήταν έτσι για να μπορούμε να αποδράσουμε στην πραγματικότητα όταν το φέρνει η ανάγκη και για να διαλαλείται καλύτερα η πραμάτεια, όπως παλιά.

Νοσφεράτος είπε...

οχι πραγματικά ειναι σπασμένη ..
την εσπασε ό συριστικός ηχος του Φλογερού Φλαούτου (βλ σχετικά Νοσφερατου Ν . Ποηματακια , εκδοσεις Η Σπηλια του, σελ 666.)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει.Ως κουκουλοφλώρος, γενειοφόρος και ρασοφόρος που σπέρνει τον τρόμο με τις προφητείες του βλέπω την κρυφή αλληλουχία των νοημάτων και προφητεύω την θαυματουργική επανασυγκόλληση της βιτρίνας του Ι.Θ.Ι. υπό τους ήχους του Φλογερού Φλαούτου και του συν αυτώ αδιαίρετου θιάσου (βλ. σχετικά: Νοσφεράτου Ν . Ποηματακια, εκδόσεις Η Σπηλια του,από τη σελ. 888 ως και το παράρτημα με τίτλο "Το Άλεφ και το Ωμέγα").

Με μια δραματική επαναφορά στο παρόν, δεν είδα κανέναν να λέει και α και ου και...γιατί αυτός ο συμψηφισμός...Παρ'όλα αυτά το όραμα είναι όραμα και ο τρόμος τρόμος.

Οργασμός και χρόνος

 Το δογματικό μυθιστόρημα του οργασμού( η οργασμός και χρόνος) ----------------------σελ 40- 44. «Η ανοησία συνίσταται στην ανάγκη της κατάλ...