Αναγνώστες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Απαντησις στον Θειον Ισιδωρον (κλικ)


Θείε ...
Καταλαβαινω τον Πόνον σου και την Δικαίαν Οργή σου .
Μη μου στεναχωριέσαι Ομως .!!!!
Σε λίγο που ο Ηγετης της μεγάλης Φιλελευθερης Παραταξης
θα μας το ..ολοκληρώσει το εργον του

(να μετατρεψει την Ελλαδαν σε Αλβανιαν)

Τα παιδιά μας θα αφήσουνε αυτες τις λαμακίες
Με τις σπουδες και τις τριχες και τα πτυχια

( καλά ρε Κωλοπαιδα δεν ντρεπεστε ρε να θελετε και να σπουδασετε; ..και μαλιστα Δωρεαν ; Ολοι Γιατροι θα γινετε Ρέ; Ποιοι νομιζετε οτι ειστε ; Η ..συζυγος;
Γιατί ρε δεν γινεστε Ε Π Ι ΧΕ Ι Ρ Η Μ Α Τ Ι Ε Σ; - μπoρει να τσιμπήσετε ετσι και κανένα Dekaxiliaron (αμα κλαφτειτε αρκετα και φιλήσετε τις σωστες κατουρημένες ποδιες ;) Ε; γιατί;)


και θα γινουν οτι τους αξιζει ...!!!Να μαθουν ...


υ.γ Και το Υπουργειον Παδείας Θα τους επιτρεψει να εκφρασουν τα συνασθηματα τους για τους fonustwnmathitwn στην Γνωστη διευθυνση με Ιμέηλ ...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή την πρόοδο δεν την ζητήσαμε ακριβώς: δηλαδή όταν ζητούσανε ψωμί,παιδεία, ελευθερία μήπως εννοούσαν κινητό,λάπτοπ,αυτοκίνητο; ή όταν ζητάμε δημόσια υγεία εννοούμε να μας κρατάνε οι μετανάστες τους ηλικιωμένους;ή πρέπει να αποδεχτούμε την ανάπτυξη όπως είναι και να την πληρώνουμε με καρκίνους και δολοφονίες και όλα τα άλλα;αυτό θέλαμε;εντάξει με τα διαμάντια της Λισσαβώνας, να φτάσουμε και τους Ευρωπαίους, μήπως μπορούμε να το κάνουμε μένοντας λίγο πιο κοντά σε αυτό που έχουμε και αυτό που είμαστε; δεν νομίζω ὀτι δεν θα θυσιάζαμε πράγματα για αυτό.ούτε να αξίζει την σιωπή μας. Κατά τα άλλα φυσικά όσο σπασμωδικά θα αποδεχτώ τον καρκίνο επειδή καπνίζω, ή μιλάω εκατό ώρες στο κινητό, ή επειδή τρώω συντηρητικά, τόσο σπασμωδικά θα αποδεχτώ και το ότι σκότωσαν ένα παιδί. Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται έχει δίκιο ο Θείος σε αυτό. Αλλά δεν θα πει ότι δεν πρέπει και να μάθουμε και τουλάχιστον τα παιδιά δεν έχουν βουτηχτεί ακόμα στα σκατά κι όταν λένε ότι είμαστε βουτηγμένοι δεν έχει νόημα να λέμε ότι οι προηγούμενοι ήταν χειρότερα και αυτό ζητήσαμε.Δεν ζητήσαμε αυτό.
Κατά τα άλλα το σύστημα δεν αλλάζει, απλώς δραπετεύουμε στην τρέλα μας,αυτό είναι όλο.

http://www.youtube.com/watch?v=DUzn8tobguk&feature=related

Θα βρούμε τουλάχιστον την ωριμότητα να δούμε την πραγματικότητα και τι είμαστε και τι κάνουμε και σ'αυτό παίζουν ρόλο τα παιδιά είτε επειδή δεν μπορούν να ζήσουν, είτε επειδή ζούνε. Αλλά δεν αφορά μόνο τα παιδιά το θέμα.

Νοσφεράτος είπε...

coerdia
Συμφωνώ μαζί σου ....
Αν σε κατι Δεν συμφωνώ Με τον Θειον
και Προεδρον
δεν ειναι οτι οι διαπιστώσεις του Δεν εχουν εναν σωστον Πυρήνα
Ειναι στα δια ταυτα και στις Γενικευσεις ...
Αυτά που λεει ο Θεος Αφορουν

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ

στον Ιδιο τον Πρωθυπουργόν και στους υπουργους του(π.χτον Διδακτορα Νομικής κ. Στυλιανίδη και ενα σωρο αλλους)

Και στην Νεολαια τους την Α και Ου και Δαπ Νου Δουφουκου
αι Βουλγαράκη Βουλγαράκη γ...τον π ...τον Γιωργακη και ολα εκεινα τα αηδιαστικά που Καλλιεργησε εδώ και Πολλά χρονια η Μεγαλη Φιλελευθερη Πραταταξη '' των γιαπηδων και των επιχειρηματιων ''
και των σεμνων και ταπεινών

και τα οποια εισπρατουμε εμεις τωρα ..
Αλλά ουτως ή αλλως οο Θειος δικαιουται να λεει οτι θελει

Κοντευει στα 77 ξερεις ..Μακαρι να φτασουμε στην ηλικία του και να μαστε θαλεροι και σφριγηλοι και οργιλοι εναντιον δικαιων και αδικων οπως Αυτός!!!

Ανώνυμος είπε...

Α,δεν το ήξερα. Συμφωνώ και επαυξάνω τότε.Αυτή η γενιά (του '30)είναι το στήριγμά μου. Αλλά το λέω γιατί μετά δεν ξέρω τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι, ούτε να δραπετεύσουμε στην τρέλλα μας, ούτε να γίνουν όλα σκόνη και μπούλμπερη, ούτε να φαγωθούμε μεταξύ μας. Ελπίζω να έχουμε την ευχή τους σ'αυτό. Κατά τα άλλα "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" που λέει και ο συνομήλικος του θείου Λυκιαρδόπουλος.

Γιάννης είπε...

νοσφεράτε
ότι από τη μια υπάρχει η νεοφιλελεύθερη σκύλα (μαζί με τα μπουλντόγκ της, του λαος), δε σημαίνει ότι από την άλλη δεν υπάρχει η συνασπισμένη χάρυβδη των βολεμένων και πλούσιων αντιεξουσιαστών. πρέπει κανείς να προσέχει, γιατί και οι δυο δαγκώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη βλέπω ότι έρχεσαι στα λόγια μου για τα δίπολα:)Δεν είναι όμως το θέμα ποιός είναι βολεμένος και δαγκώνει, όλοι βολεμένοι είμαστε και όλοι δαγκώνουμε, αλλά η ευθύνη δεν αποδίδεται έτσι. Ο καθένας μόνος του. Το έλεγα κι εγώ να κάνουμε την αυτοκριτική μας το Σεπτέμβριο πριν σοβαρέψει το πράγμα αλλά δεν το έκανα. Αλλά έστω και τώρα, έστω κι έτσι.

Νοσφεράτος είπε...

Γιαννη
Ειδικά μαζί σου εχω κανει παρα ΄πολλές και σοβαρές συζητησεις ..
Γιαυτό δεν θαθελα να εξαντλήσω την Διαφωνια μας σε δηθεν εξυπνες ατακες
Σου θυμιζω οτι παρά την Αντιθεση μου στους Τυπου Εφραιμ και σία Κληρικο- μοναχους
και την αηδια μου για αυτους ειδικά


ποτε δεν Γενικευσα για να μιλήσω με φθηνα στερεοτυπα για ''πλουσιους και Βολεμένους , Χριστιανους ''


-Συνεπώς ουτε και μπορώ να δεχτώ οτι Ολοι οι αντιεξουσιαστες ειναι πλουσιοι και βολεμενοι''

και ουτε Μπορώ να βαλω στο Ιδιο τσουβαλι Την Δολοφονική βια που σκοτώνει δεκαπενταχρονα
(αλλά και τα απιστευτα και Βρωμερά Σκανδαλα της Κυβερνωσας Δεξιας - Νεοφιλελευθερης Παραταξης
Καθώς και την Προηγουμενη Αδιακοπη βια , ληστεια , κυνισμό , αδιαφορια , βλακεια της
με τα σπασμένα τζαμια των αντιεξουσιαστών ή με τις λεηλασιες των Γαβριάδων ...

Ειμαι παντα ανοιχτός σε μια σοβαρή συζητηση μαζί σου ..
Αργοτερα . Οταν και αν κατακατσει ο Κουρνιαχτος...

Ανώνυμος είπε...

Και αν έχει κάτι σημασία κάτι σε όσα γίνονται είναι το εξής: από κει που η αντίσταση στην καταστρατήγηση όλων των αιτημάτων είχε ανατεθεί σε χώρους, οι οποίοι διαχειρίζονταν και αυτό και την συνενοχή όλων μας, τουλάχιστον τώρα σε κάποιο βαθμό καταλαβαίνουμε κι οι υπόλοιποι ότι έχουμε ευθύνη. Δεν φταίει η αριστερά και οι αντιεξουασιαστές που δεν γινόταν αυτό κατανοητό πριν κι ακόμα και να φταίει τουλάχιστον κράτησαν και κρατάνε ανοιχτό το πέρασμα (μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης λέω). Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να καταλαβαίνουμε τι κάνουμε οι ίδιοι ο καθένας από τη θέση του και νομίζω ότι σε αυτή την προσπἀθεια βρισκόμαστε τώρα.

Γιάννης είπε...

νοσφεράτε,
αν οι χριστιανοί, ειδικότερα οι μοναχοί και οι παπάδες, δεν ήταν πλούσιοι και βολεμένοι, τότε θα ήταν πολύ εύκολο να αντικρουστούν όλα όσα λέγονταν και λέγονται για το βατοπέδι. σε αντίθεση με την ύπαρξη τύπων όπως το μανιτάρι του βουνού, δεν παρατήρησα καμμία σοβαρή αυτοκριτική στο φαινόμενο της άλογης βίας από τους αντιεξουσιαστές (με ή δίχως ""). παρατήρησα μόνο ένα γιουρούσι. αν τώρα με τις πέτρες και τα καψίματα (ο καθένας με τον τρόπο του, λ.χ. η νδ και ο εφραιμ με τους νόμους του κράτους - δε συγκρίνουμε ούτε ποιότητες ούτε ποσότητες) πιστεύεται ότι θα αλλάξει κάτι, εμένα μου φαίνονται αυτές οι απόψεις που κυριαρχούν στα μπλογκ σαν το αντίστοιχο του γνωστού μπλογκ του βατοπαιδίου, που προσπαθεί να πείσει ότι τίποτε κακό δεν έγινε κ είναι όλα νόμιμα κ ηθικά.
αλλά δεν ειπώθηκε αν λ.χ. πριν τη νδ υπήρχε το πασοκ, που επίσης δολοφονούσε παιδιά και (πριν την ολυμπιάδα) εργάτες, ή αν ο συν είναι το κατεστημένο στην παιδεία την οποία υφίστανται οι μαθητές.

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...