Αναγνώστες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

...Παρ'όλα αυτά το όραμα είναι όραμα και ο τρόμος τρόμος. ..Coerdia

oxι ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η COERDIA ΑΥΤΉ ....ειναι η Νατασα




Εντάξει.Ως κουκουλοφλώρος, γενειοφόρος και ρασοφόρος που σπέρνει τον τρόμο με τις προφητείες του βλέπω την κρυφή αλληλουχία των νοημάτων και προφητεύω την θαυματουργική επανασυγκόλληση της βιτρίνας του Ι.Θ.Ι. υπό τους ήχους του Φλογερού Φλαούτου και του συν αυτώ αδιαίρετου θιάσου (βλ. σχετικά: Νοσφεράτου Ν . Ποiηματακια, εκδόσεις Η Σπηλια του,από τη σελ. 888 ως και το παράρτημα με τίτλο "Το Άλεφ και το Ωμέγα").
Με μια δραματική επαναφορά στο παρόν, δεν είδα κανέναν να λέει και α και ου και...γιατί αυτός ο συμψηφισμός...Παρ'όλα αυτά το όραμα είναι όραμα και ο τρόμος τρόμος.



coerdia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Νόσφυ αλλά τι φώτο είναι αυτή;είπα δεν έχω καμία σχέση με τη Δ.Α.Π. Μόνο επαγγελματικές σχέσεις και ανθρώπινη συμπάθεια. Εντάξει θα μου πεις έτσι όπως το παω με τα ενωτικά κηρύγματα στο τέλος θα χαθούμε στο εν (εξ ου και ο τρόμος) αλλά αν μοιάζω με τη Νατάσα να μου το πείτε να σιωπήσω και θα το πράξω μέχρι τέλους.Να και μια φωτογραφία για το παράρτημα της συλλογής την οποία δύναμαι να γνωρίζω ως προφητεύων γενειοφόρος και ρασοφόρος και κουκουλοφλώρος:

http://bp2.blogger.com/_Z_X0C-x5DgY/RhaDEGjyp3I/AAAAAAAAADw/kFKIuGKf2Xk/s1600-h/5.jpg

Και περιμένω οδηγίες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αντιπροτείνω το κόμμα της οργής. Κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο. Οι εκφραστές των κομμάτων ξεγυμνώθηκαν.. ΌΛη όμως η ανθρωπότητα δείχνει την παγκοσμιοποιημένη αντί-G8 [G20, Gx κλπ] οργή της. Μια άλλη αυγή φαίνεται, που θα ενώσει τις μοναξιές και τις απελπισίες. Ας την χαιρετήσουμε...

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...