Αναγνώστες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ποιος τα λεγει αυτά; Ο Συριζα μήπως που ''χαιδευει τα αυτιά '' ;

''το σύνολο σχεδόν της νέας γενιάς “δεν είναι εναντίον των αρχών, των αξιών και των ιδανικών που ενέπνευσαν και έθρεψαν το γένος μας, αλλά εναντίον όλων ημών που τους τα διδάσκουμε και συγχρόνως τα προδίδουμε ανερυθρίαστα και ασύστολα”.
“Πώς να ζητήσουμε κατανόηση και θυσίες από τον λαό μας, όταν οι προτεινόμενες επί δεκαετίες λύσεις επαναλαμβάνουν κυνικά σενάρια μονόπλευρης λιτότητας”.
“Πώς να καταδικάσεις τον αδικημένο για τα λάθη του, αν δεν αναζητήσεις πρώτα τρόπους και λύσεις που να δίνουν ελπίδα και να προσκαλούν σε αξιοποίηση των δυνάμεων, που τώρα σπαταλιούνται στην εκτόνωση της πικρίας και της απογοήτευσης, συμβάλλοντας εντέλει στο περαιτέρω ρήμαγμα της ήδη παραπαίουσας ηθικώς, πολιτιστικώς και κοινωνικο-οικονομικώς πατρίδας μας;”
Ε ; ΠΟΙΟς ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΆ ;
Αιντε πείτε μου...

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

προσωπικά πιστεύω, όπως γράφτηκε κι αλλού, ότι είναι υποκριτικά τα λόγια αυτά, όταν δεν έχει καταδικάσει πρώτα το βατοπαίδι.

αλλά το "δε σε καταδικάζω (όταν κάνεις λάθη), γιατί έχω λερωμένη τη φωλιά μου κι εγώ" ισοδυναμεί με το "ανέξου με να σε ανεχομαι"

All that heaven allows

 ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Πηγή : SUSAN HAYWARD ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ρίτα Κολαΐτη ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Κατ...