Αναγνώστες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Καθιστική Διαμαρτυρια των Ο -Π


Από το ecogreens.gr:
Περίπου 100 μέλη και φίλοι/ες των Οικολόγων Πράσινων κατάφεραν να φτάσουν σήμερα (10/12/08) έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών παρά τον αποκλεισμό της περιοχής από τις αστυνομικές δυνάμεις και συμμετείχαν σε μια βουβή αλλά «ηχηρή» καθιστική διαμαρτυρία ζητώντας να αναλάβει η κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη για την κρίση αλλά δείχνοντας έμπρακτα και μια διέξοδο από την κλιμάκωση της βίας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουμε να προωθήσουμε πολιτικές προτάσεις και διάλογο για έξοδο από την κρίση αλλά και βαθύτερες αλλαγές, όπως εξάλλου κάνουν ήδη πολλοί ενεργοί πολίτες αλλά και μαθητές.
Για να μετατραπεί η οργή της νεολαίας σε δημιουργική δύναμη αλλαγής χρειάζεται να δοθεί ο λόγος στους ίδιους τους νέους, αρχίζοντας από το δικαίωμα ψήφου στα 16. Όλοι οι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς, τα ΜΜΕ αλλά και η σημερινή γενιά χρειάζεται να τους ακούσουν προσεκτικά, δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον τους χωρίς αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...