Αναγνώστες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

κοιτα ρε που το πάνε ,κοιτα :Μετά τις εκλογές η συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων Τα έντυπα θα σταλούν στις εφορίες το καλοκαίρι από τις παραλίες (το βημα )

Μετά τις εκλογές η συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων

Τα έντυπα θα σταλούν στις εφορίες το καλοκαίρι από τις παραλίες

 αποσπασμα

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μία ημέρα πριν φύγει ο Φεβρουάριος και ακόμη δεν έχει σταλεί ούτε ένα έντυπο της εφορίας, ενώ «κρατημένα» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών είναι τα εκκαθαριστικά 375.000 εκκαθαριστικά ΕΤΑΚ που θα μπορούσαν να αποφέρουν στα Δημόσια ταμεία περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι προφανές ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν επιθυμεί να στείλει τα «φουσκωμένα» ραβασάκια της εφορίας σε εκατομμύρια φορολογούμενους εν μέσω προεκλογικής περιόδου και επίσης σκοπεύει να μοιράσει μέσα στους επόμενους μήνες έως το τέλος του έτους τις επιβαρύνσει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

 

 

Παίδες .. Δεεεεεε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ..αυτουνους τους νιαζει μόνο να βγουνε βουλευτές...αντε να κανουμε καμμια προσευχή .. 

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Θα χάνουν που θα χάσουν, ας σώσουν και κανένα σταυρό. Ειδικά τώρα που ακολουθούν εσωκομματικές διεργασίες με υποψήφιο Πρόεδρο -και Πρωθυπουργό μεθαύριο- τον Υπ. Οικονομικών...

Νοσφεράτος είπε...

εμενα αντωνακης μου μυριζει..(ισως μαζί)

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...