Αναγνώστες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ενα σχολιο για τη Βια της νεολαιας

1.Aς δουμε λίγο τι ειδους βιντεοπαιχνιδια παιζουν εδώ και αρκετά χρονια τα παιδια μας .


2. Ας διακρινουμε το εντελώς ορατό : Τι αποθεωση της Βιας βιωνουν εδώ και πολλά χρονια τα παιδια στα Γηπεδα με την Προτροπή και ενθαρυνση κομματων και παραγοντων


3. Ας αναλογιστουμε λίγο το πως πιθανώς βιωνουν τον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ κυνισμό των Ν.Δ κυβενωντων (πιθανόν οπως ολοι μας : Με απεραντη Αηδια )


4. Ας θυμηθουμε λίγο την συμπυκνωμένη Λεκτική και πραγματική βια που εχουν συσσωρευσει απο την συχνακις εκ-νομη Αστυνομια (ιδιως τα τελευταια χρονια ..Απο Πολυδωρα και μετα ..Μαζί με τονους ληγμενων χημικών )

5.Ας προσπαθησουμε να καταλαβουμε την Ανεξηγητη γιαυτά Βια που βιωνουν απο - ιδιως από - μικροαστους ”εργοδοτες” στα μπαράκια , στά ντελιβερυ Πιτσες , στα μπουρδελα της νεοφιλελευθερης ”νεοελληνικής επιχειρηματικότητας ”

6. Ας υποψιαστουμε λίγο το πώς - το πως συντριπτικά αδυναμα και ταπεινωμένα νιωθουν τα παιδια μας - μπρόστα στην Δραματική ανημπορια που βλεπουν στο Προσωπο των Γονιών τους στην Ελλάδα της Νεο φιλελευθερης επιθετικής Δεξιας

7. Ας προσπαθησουμε λίγο να συν-αισθανθουμε τα αισθηματα μιας γενιας που βλεπει το μελλον της ολοτελα Μαυρο ..
Και που για τον φονο του Αλέξη και τα αλλα μικρά και μεγάλα εγκληματα εναντιον της Δεν ακουσε μια λέξη συγνωμης Παρά μόνο την Καταδικη (της ) απο τους ακρως Υποκριτες ..
Και ας σκεφτουμε τι μπορουμε να κανουμε για να ανακουφισουμε τον πόνο την ανοιχτή πληγή αυτής της γενιας πριν τους ριξουμε στο Πύρ το εξωτερο ή τον ..Νετσαγεφ (για τον οποιο το πιο πιθανόν ειναι να μην εχουν καν Ακουσει …)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 κινηματογράως και τρο TONY JUDT TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡ...