το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Αλλά η περιγραφή της κόλασης είναι: “…και ουκ έστιν πρόσωπον προς πρόσωπον θεάσασθαί τινα, αλλά το πρόσωπον εκάστου προς τον έτερον νώτον κεκόλληται..


Αλλά η περιγραφή της κόλασης είναι: “…και ουκ έστιν πρόσωπον προς πρόσωπον θεάσασθαί τινα, αλλά το πρόσωπον εκάστου προς τον έτερον νώτον κεκόλληται, Ως ουν ευχή υπέρ ημών, εκ μέρους τις θεωρεί το πρόσωπον του ετέρου’ αὐτη εστἰν η παραμυθία“.


Εμείς τουλάχιστον μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλο κατάφατσα, ακόμα και να διαφωνήσουμε μπορούμε.[Ακούω τώρα τον πρωθυπουργό να μιλάει από τις Βρυξέλλες και λέει μεταξύ άλλων ότι οι αγωνίες της νεολαίας δεν πρέπει να βρίσκουν διέξοδο στην τυφλή βία. Ώστε λοιπόν όταν θα ξαναγίνουν εκλογές κανένας νέος δεν θα πρέπει να ακουμπήσει τον πυρσό ώστε να μη δίνει διέξοδο στις αγωνίες του με την τυφλή βία προς τον εαυτό του. Ε, αφού η κρίση χρειάζεται στιβαρό χέρι έστω λοιπόν. Το σκέφτομαι να γελάσω ή όχι αλλά αν δεν γελάω η πίκρα και η αγωνία μπορεί να βρουν διέξοδο στην τυφλή βία και αυτό δεν θα το ήθελα ούτε κι εγώ.]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου