Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

περπατησα στη Νεα Παραλια

Στα ... ''εργα '' του Παπαγεωργοπουλου..πολύ μικρο μερος της παραλίας,πολύ πολύ τσιμεντο, ελαχιστο πρασινο ,πολυ πολύ Φως για να φαινονται τα....εργα (που φυσικά το πληρωνουμε με την αυξηση των Δημοτικών Τελών ... ),διαφορα κλουβια χωρις νόημα ,πομπωδεις τιτλοι που το περιεχομενο τους ειναι αντιστροφως αναλογο, νερά που τρεχουν και φιγουρα και εν γενει αισθητική νεοδημοκρατη μικρομεγαλου παραγοντα που συχναζει σε δεξιωσεις σε διαφορα κιτς ξενοδοχεια για ξιπασμένους νεοπλουτους ..

- κριμα τα πυροτεχνηματα που (πάλι) πληρωναμε χθες

2 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

όχι μόνο αυτό, αλλά έχει περιοριστεί πολύ η πρόσβαση από το πεζοδρόμιο της λεωφόρου προς την παραλία με όλα αυτά τα φράγματα που έβαλε.

Επίσης εξάλειψε κάθε ελεύθερη χρήση της παραλίας από τους πολίτες (πχ άραγμα η γυμναστική στο γκαζόν, περπάτημα από εκεί όταν έχει ζέστη και ανάβει το τσιμέντο, κλπ)

Δεν πήγα ακόμα να τα δω, ό,τι έβλεπα πίσω από τις λαμαρίνες, οι οποίες είναι άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δείχνει την σκόπιμη αποξένωση των αρχών και των εργολαβικών εταιρειών με τα τενεκεδένια παραβάν από τους πιο άμεσα ενδιαφερόμενους για την τύχη της παραλίας πολίτες

Νοσφεράτος είπε...

κοιτα ..το πιο λογικό για τον φωτισμο του πεοδρομου της παραλιας δενθα ηταν να εβαζαν αυτα τα φωτα (δαπεδου ποως τα λένε τελος πάντων που βγαινουν απο κατω- τα ενσωματωμενα στο εδαφος;) επαναφορτιζομενα με ηλιακή ενεργεια;

...ε οχι ..εβαλε κανονικό φωτισμο της ΔΕΗ ..

..και φυσικά θα πληρωσουμε εμεις τα ΚΙΤΣΑΤΑ Νεοδεημοκρατικά Καραγκιοζιλικια με την αυξηση των Δημοτικών τελών


Ασε το τσιμεντο -πολύ τσιμεντο ..ελαχιστο πρασινο (ακομα και σε σχεση με αυτο που υπήρχε πριν ..

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου